Romania Tech Nation, transformarea României prin tehnologie
 
Romania Tech Nation reprezintă un proiect multi-anual cu evenimente policentrice, al cărui obiectiv principal este impulsionarea transformării României prin tehnologie. Primul pas pentru realizarea acestui obiectiv este coagularea actorilor cheie în trei direcții strategice: ecosistemul antreprenorial, ecosistemul de educație antreprenorială și politicile publice, cu obiective tactice anuale, respectiv strategice în 5 și 10 ani.
 
Citește mai mult
 
 
 
Demo Metal Brașov 2019 – o privire în viitorul industriei
 
În perioada 5-8 noiembrie are loc DEMO METAL (Expo, Forum & Networking), tema principală a evenimentului fiind SMART FACTORY. Tema va fi abordată atât în expoziție, cât și în Forumul TRANZIȚIA CĂTRE INDUSTRY 4.0.
 
Citește mai mult
 
Forumul "Tranziția către Industry 4.0"
 
Automatizarea liniilor de producţie este o realitate în numeroase domenii de activitate, iar roboţii industriali au preluat o bună parte dintre sarcinile dificile care implică repetitivitate, viteză mare de reacţie sau nivel ridicat de risc. 
 
Citește mai mult
 
 
Tranziția către Industry 4.0 -  5 Noiembrie, Brașov Ultimele 4 zile în care puteți profita de tarifele Early Bird!
 
Încă nu v-ați înscris la Forum?
 
Aveți ocazia unică să intrați în contact cu factorii de decizie din evoluția pieței industriale pe tema ce va constitui cea mai importantă creștere de piață a viitorului industrial – TRANZIȚIA CĂTRE INDUSTRY 4.0!

Am invitat pentru voi unele dintre cele mai importante companii din industrie, gata să împărtășească din viziunea, experiența și provocările întâmpinate în parcursul de implementare a soluțiilor Smart Factory! Veți regăsi, de asemenea și furnizori de soluții smart, și nu numai!

SCHAEFFLER, STABILUS, PREH, GREENBAU, CADITEC, IFM ELECTRONIC, precum și ACAROM vă invită să luați parte la discuția pentru viitorul afacerilor din industrie!
 
 
 
Primul vehicul hibrid produs în România
 
Pe 8 octombrie 2019, Ford a marcat începutul producției de serie a noului Ford Puma la uzina de ultimă generație din Craiova, pentru a răspunde cererii clienților din segmentul cu cea mai rapidă creștere din industria auto. 
 
Citește mai mult
 
MVK Fusion, invitaţia la standardizare a unităţilor modulare
 
Modulul PROFINET/PROFIsafe unește trei funcții elementare ale tehnicii de instalare: senzori și actuatori standard; senzori și actuatori digitali pentru siguranță; IO-Link.
 
Citește mai mult
 
 
 
Investiția în roboți atinge recordul de 16,5 miliarde US
 
Pe 18 septembrie, International Federation of Robotics (IFR) a prezentat raportul World Robotics 2019, care arată un nou record - o valoare a vânzărilor anuale globale de 16,5 miliarde USD în 2018.
 
Citește mai mult
 
53% dintre angajați se simt amenințați de automatizare
 
Mai mult de jumătate dintre angajații se simt amenințați de automatizare și cred că locurile lor de muncă vor fi schimbate semnificativ sau vor dispărea în următorii zece ani, potrivit sondajului PwC „Upskilling Hopes and Fears”.
 
Citește mai mult
 
 
 DESPRE NOI
 
Revista specializată T&T - Tehnică și Tehnologie este un instrument nelipsit profesioniștilor din orice companie din industrie, util pentru a ține pasul cu noutățile tehnologice de ultimă oră.
 
                        CONTACT 
 
Tehnic Media SRL
Tel/Fax (+4)021.340.28.67/68
E-mail: office@tehnicmedia.ro
Adresă corespondență:
OP 60 - CP 51 București
Str. Barajul Iezerului, nr. 6A, Clădirea Cedru, etaj 3, camera 312
 
 
Facebook