Forumul „Tranziția către Industry 4.0”
 
Transformarea digitală este marea provocare a organizațiilor industriale din cadrul economiei românești, fapt care a stat și la baza prezenței la Forum a unor reprezentanți din industrie, în special automotive, aerospațial, industrial, alimentar, etc. Evenimentul s-a bucurat astfel atât de importanți vorbitori care au prezentat soluții concrete implementate în cadrul organizațiilor gestionate de aceștia, cât și de participanți direct interesați.
 
Citește mai mult
 
 
 
Conectivitatea integrată
 
Schimbările la scară largă în domeniul automatizărilor industriale duc la noi provocări și necesită noi soluții și concepte. Digitalizarea întâlnește globalizarea, flexibilitatea întâlnește standardizarea, în vreme ce timpii de dezvoltare și de producție devin tot mai reduși.
 
Citește mai mult
 
O noua dimensiune a alimentării decentralizate cu curent 
 
Aparatul inovativ de comutare în rețea Emparro67 Hibrid este un aparat cu multe talente și avantaje multiple: acesta nu doar transferă alimentarea cu curent din panoul de comandă în câmpul industrial, cu două canale integrate pentru...
 
Citește mai mult
 
 
 
Schaeffler deschide un nou Centru de testare în Brașov
 
Schaeffler România își păstrează promisiunea făcută la așezarea pietrei de temelie din 2018 și face un nou pas în materializarea activităților de Cercetare & Dezvoltare (R&D), prin inaugurarea Centrului de Testare Schaeffler, finalizat în mai puțin de un an.
 
Citește mai mult
 
Retenția capitalului uman în România
 
Metodele de analiză a climatului organizațional au suferit de-a lungul timpului diverse modificări și îmbunătățiri. Cea mai eficientă formă de cunoaștere a motivelor și aspectelor care îi determină pe angajați să ia în calcul schimbarea organizației este astăzi interviul ce...
 
Citește mai mult
 
 
 
Primele 10 tendințe tehnologice strategice pentru 2020
 
Gartner Inc. a evidențiat principalele tendințe tehnologice strategice pe care organizațiile trebuie să le exploreze în 2020. Analiștii și-au prezentat rezultatele în cadrul Gartner IT Symposium / Xpo...
 
Citește mai mult
 
Peste 50% dintre companii intenționează să crească numărul de angajați
 
Peste jumătate dintre companiile din România (54%) intenționează ca, în 2020, să crească numărul de angajați cu 11% în medie, potrivit Barometrului de HR realizat de PwC România. 
 
Citește mai mult
 
 
 DESPRE NOI
 
Revista specializată T&T - Tehnică și Tehnologie este un instrument nelipsit profesioniștilor din orice companie din industrie, util pentru a ține pasul cu noutățile tehnologice. 
 
                        CONTACT 
 
TEHNIC MEDIA SRL
Tel/Fax (+4)021.340.28.67/68
E-mail: office@tehnicmedia.ro
Adresă corespondență:
OP 60 - CP 51 București
Str. Barajul Iezerului, nr. 6A, Clădirea Cedru, etaj 3, camera 312
 
 
Facebook